19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Παγώνη: «Δεν μπορεί κανείς να πει αν θα ανοίξουν τα σχολεία στις 8 Ιανουαρίου»

Ημερομηνία:

Για τα διαφορετικά φετινά Χριστούγεννα μίλησε η πρόεδρος Νοσοκομειακών Γιατρών Ματίνα Παγώνη στο «Mega».

Η κ. Παγώνη έκανε λόγο για τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία και τόνισε ότι τους ασθενείς δεν τους απασχολούν τα ρεβεγιόν. Το σημαντικό είναι να γίνουν καλά και να μπορέσουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους, είπε ευχόμενη σε όλους περαστικά.

«Όλοι θέλουμε να περάσουμε όμορφα, οικογενειακά και με τους φίλους μας στα ρεβεγιόν αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες», σημείωσε η πρόεδρος Νοσοκομειακών Γιατρών στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Σχολιάζοντας το συγκλονιστικό μήνυμα ασθενούς με κορωνοϊό, που μετέδωσε το Mega, η κ. Παγώνη σχολίασε: Πρόκειται για το πιο συγκλονιστικό μήνυμα της ημέρας και εξέφρασε την ελπίδα βλέποντάς το να πειστούν ακόμη και οι αρνητές. 

«Νόσησαν και διασωληνώθηκαν νέοι άνθρωποι» επισήμανε η πρόεδρος Νοσοκομειακών Γιατρών και εξήγησε ποιες είναι οι παράμετροι που θα δώσουν το «σήμα» για να ανοίξουν σχολεία, μαγαζιά και γενικά για το πώς θα προχωρήσει η ζωή μετά τις 7 Ιανουαρίου.

«Δεν μπορεί κανείς να πει αν θα ανοίξουν τα σχολεία στις 8 Ιανουαρίου», τόνισε και είπε πως σκοπεύει να εμβολιαστεί μόλις έρθουν τα εμβόλια στο «Γεννηματάς».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

38 χρόνια μετά το πυρηνικό ατύχημα του Τσέρνομπιλ

Του Φώτη Ποντικάκη* 38 χρόνια μετά το πυρηνικό ατύχημα στο...

Γ.Α.Δ.Π. Κρήτης: Πώς να προστατευτείτε από περιστατικά εξαπάτησης

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση  Κρήτης, στοχεύοντας στην ενημέρωση...

Ρέθυμνο: 500 ευρώ γιατί έκαιγε υπολείμματα καλλιεργειών

Διαδοχικά είναι τα πρόστιμα στην Κρήτη για πυρκαγιάς που...