Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι από το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης πρόκειται να λειτουργήσει και φέτος το Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι (11ος χρόνος) και την Πειραματική Ερασιτεχνική Σκηνή (14ος χρόνος). Για το σκοπό αυτό προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους για να διδάξουν, για το νέο κύκλο μαθημάτων 2017-2018, όπως υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για τα εξής (ενδεικτικά) μαθήματα:

Α. Για το Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι, στο οποίο τα τμήματα διαμορφώνονται ανάλογα με την ηλικία των παιδιών: Θεατρικό Παιχνίδι, Κίνηση, Αυτοσχεδιασμός.

Β. Για την Πειραματική Ερασιτεχνική Σκηνή: Υποκριτική, Ιστορία Θεάτρου, Δραματουργία, Αυτοσχεδιασμός, Κίνηση, Ορθοφωνία, Κινηματογράφος.

"Sponsored links"

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται είτε να καταθέσουν αυτοπροσώπως ή να αποστείλουν, είτε ταχυδρομικά στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ Νικηφόρου Φωκά 5, 73132, Χανιά, είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση dipethek@cha.forthnet.gr, είτε με fax στο 2821045486, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, τα ακόλουθα στοιχεία:

• Αίτηση ενδιαφερόμενου με στοιχεία επικοινωνίας.

• Βιογραφικό σημείωμα και τίτλους σπουδών.

• Αποδεικτικά προηγούμενης εμπειρίας.

• Αναλυτική πρόταση με συγκεκριμένο πλάνο που θα αφορά το σχεδιασμό των μαθημάτων.

Οι αιτήσεις πρέπει να σταλούν το αργότερο έως τις 13 Οκτωβρίου 2017. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν, όπως κάθε χρόνο, την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου και θα διαρκέσουν περίπου ένα εξάμηνο. Τα μαθήματα του Παιδικού Θεατρικού Εργαστηρίου διεξάγονται τα Σαββατοκύριακα, ενώ της Πειραματικής Ερασιτεχνικής Σκηνής τα απογεύματα των εργάσιμων ημερών (σε τμήματα ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων). Οι διδάσκοντες θα προσληφθούν ως ωρομίσθιοι, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου και η αμοιβή τους καθορίζεται από τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις του ενιαίου μισθολογίου. Επιπρόσθετα, ισχύουν τα εκάστοτε γενικά προσόντα για πρόσληψη σε φορείς γενικής κυβέρνησης π.χ. (ενδεικτικά) ηλικία έως 67 ετών, να μην έχουν καταδικαστεί ή να είναι υπόδικοι για μια σειρά από αδικήματα, να έχουν καλή φυσική υγεία, οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές κ.λπ.

Πληροφορίες στα γραφεία του Θεάτρου ή στο 2821044256 (εργάσιμες μέρες και ώρες).

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today