«Παλιά μου τέχνη κόσκινο»

Κανένα σχόλιο

«Περί όνου σκιάς» και περί «γαϊδάρου» στον Δήμο Χανίων

Έχει προγραμματίσει εδώ και χρόνια σε ποια ρότα της δημοσιογραφίας θα περπατήσει, για την «σκληρότερη» η αναφορά.

Πριν από χρόνια, παραφράζοντας τα λεχθέντα σε μία εσωτερική διαδικασία του τότε ΠΑΣΟΚ έγραφε περί… ΓΑΪΔΑΡΟΥ! επί πολλούς μήνες σε βάρος υποψήφιας του ΠΑΣΟΚ. Τώρα αρθρογραφεί με τίτλο «περί όνου σκιάς». Καθαρεύουσα ή Δημοτική έχει –όπως αποδεικνύεται με τα διαχρονικά γραφτά του– ιδιαίτερη συμπάθεια στο συμπαθές τετράποδο.

"Sponsored links"

Η χθεσινή αναφορά του (στο φύλλο της 19/11) «περί όνου σκιάς» στη νέα Δημοτική Αρχή Χανίων.
«Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού», εκτός αν ποντάρει στη λήθη στο πέρασμα του χρόνου. Ξεχνιούνται όπως οι «γαϊδουρο»λογίες της προβοκατόρικης και με τον τρόπο της έντονα υβριστικής και απαξιωτικής προσώπων και θεσμών δημοσιογραφίας;

Ουαί και αλοίμονο και αρθρώσεις κριτική στην «καλυτερότερη».

Και τότε και τώρα στριμώχθηκε και έχυσε δηλητήριο.Το ίδιο κάνει και μέσες άκρες, εκτός του νέου δημάρχου, και με τον νέο αντιπεριφερειάρχη, αλλά και με τον περιφερειάρχη. Η έπαρση και η αλαζονεία δεν έχουν όριο.
Με τούτα και με τα άλλα θα μάς κάνει να συμπαθήσουμε τους δεχόμενους της δημοσιογραφικές απρέπειες.

Εσείς τι λέτε;

Ν.Α.Ν.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις