Πανέμορφο το παλιό λιμάνι μέσα στις ομίχλη – Κρύφτηκε ο φάρος | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Πανέμορφες εικόνες δημιουργεί η ομίχλη που εμφανίζεται τις τελευταίες ημέρες στα Χανιά.

Χθες παρουσιάσαμε φωτογραφίες από την περιοχή των Κουνουπιδιανών και των Τάφων των Βενιζέλων.

Σήμερα, θα σας παρουσιάσουμε φωτογραφίες από το παλιό λιμάνι των Χανίων που μετατράπηκε σε σκηνικό για ταινία μυστηρίου, τυλιγμένο μέσα στην ομίχλη.

"Sponsored links"

Οι φωτογραφίες είναι του Γιάννη Αγγελάκη και αν μη τι άλλο αποτυπώνουν την εικόνα που επικρατούσε χθες στο παλιό λιμάνι. Χαρακτηριστικό είναι ότι κατά το μεγαλύτερο διάστημα της νύχτας, ο φάρος δε φαινόταν λόγω της πυκνότητας της ομίχλης.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με την πρόβλεψη καιρού, το φαινόμενο θα συνεχίσει να κάνει τις εμφάνισή του και τις επόμενες ημέρες έως τουλάχιστον και την Κυριακή.

Δείτε τις φωτογραφίες:

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις