Φωτογραφίες από το ονειρεμένο φθινοπωρινό Παλιό Λιμάνι με το ουράνιο τόξο | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Μποραδιάρικος σήμερα ο καιρός με τον ήλιο μία να εμφανίζεται και μία να κρύβεται πίσω από τα σύννεφα και με τον δυνατό αέρα να τον διαδέχεται η δυνατή βροχή. Κάποιοι θα τον έλεγαν απλά φθινοπωρινό.

Το Παλιό Λιμάνι δέχθηκε και αυτό τις ριπές βροχής που συνοδευόταν από τον ήλιο. Οι συνθήκες ήταν ιδανικές για να εμφανιστεί ένα ζωηρό ηλιοβασίλεμα. Κάλυψε όλο το λιμάνι σα μια πολύχρωμη ασπίδα που απλωνόταν από το φάρο ως το Γυαλί Τζαμισί.

Έσπειρε χαμόγελα με πολλούς να σπεύδουν να αποθανατίσουν τις εικόνες για να τις θυμούνται ή για να τις ποστάρουν στα social media.

"Sponsored links"

Δείτε κάποιες φωτογραφίες του Γιάννη Αγγελάκη για τον “Α.τ.Κ.”:

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις