Πανηγυρίζει η τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα για τη φιλοτουρκική στάση της Γερμανίας

Κανένα σχόλιο

Σε πανηγυρικούς τόνους κινείται η ανάρτηση της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα για τη στάση που υιοθέτησε το Βερολίνο στην κρίση των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

«Η Γερμανία αντιτάχθηκε έντονα στη στήριξη της συμφωνίας ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου και έδειξε μεγάλη αντίδραση στην Ελλάδα για τη συμφωνία», έγραψε η τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα στο Twitter.

Η Γερμανία, που έχει αποφασίσει να κρατήσει ίσες αποστάσεις στην ένταση που έχει προκληθεί στην Ανατολική Μεσόγειο, ζήτησε να διεξαχθεί απευθείας διάλογος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, αναχαιτίζοντας κατ’ ούσια κάθε συζήτηση για ευρωπαϊκές κυρώσεις.

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις