Πανηγυρικό κλίμα στο εκλογικό κέντρο Σημανδηράκη: “Οι Χανιώτες επιθυμούν να δουν στο Δήμο Χανίων μία ενότητα που να εκφράζει και την εμπειρία και την ανανέωση” | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Ενθουσιασμός στο εκλογικό κέντρο του Π. Σημανδηράκη στην Χατζημιχάλη Γιάνναρη.

Οι συγκεντρωμένοι πολίτες αγκαλιάζονταν και γελούσαν ενώ ο επικεφαλής του συνδυασμού “Για τα Χανιά” συνεχώς αγκάλιαζε μέλη του συνδυασμού και εξέφραζε την χαρά και την ευγνωμοσύνη για τη στήριξη που του παρείχαν.

Σε δηλώσεις που έκανε στα μέσα ενημέρωσης έστειλε μήνυμα ανανέωσης ενώ μίλησε για έναν “δύσκολο αλλά καθαρό αγώνα”. Κάλεσε όλους τους πολίτες με διάθεση “ενότητας, συνεργασίας και διάθεση υπέρβασης όλων των κακώς κειμένων του παρελθόντος” να κτίσουν ένα καλύτερο αύριο ενώ ευχαρίστησε και τον τον Τάσο Βάμβουκα για την προσφορά και την παρουσία του όλο αυτό το διάστημα ως Δήμαρχος Χανίων.

"Sponsored links"

Πιο αναλυτικά, ο κ. Σημανδηράκης μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής:

Οι Χανιώτισσες και οι Χανιώτες έστειλαν το μήνυμά τους. Το πρώτο μήνυμα που έστειλαν είναι ότι συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες. Με τη συμμετοχή τους απέδειξαν ότι ενδιαφέρονται για το μέλλον.

Το δεύτερο μήνυμα που έδωσαν είναι ότι επιθυμούν να δουν στο Δήμο Χανίων μία ενότητα. Μία ενότητα που να εκφράζει και την εμπειρία και την ανανέωση. Εμείς θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε.

"Sponsored links"

Δώσαμε ένα δύσκολο αλλά καθαρό αγώνα για να επικοινωνήσουμε τα πρόσωπα αλλά και ένα νεωτερικό πρόγραμμα που θα απαντά στο σήμερα αλλά και στο αύριο των Χανίων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους επικεφαλείς των υπόλοιπων παρατάξεων και το σύνολο των δημοτικών συμβούλων για το ήθος που επέδειξαν στον προεκλογικό αγώνα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Δήμαρχο, τον Τάσο Βάμβουκα για την προσφορά και την παρουσία του όλο αυτό το διάστημα.

Θα ήθελα να καλέσω τις μέρες που απομένουν μέχρι την επόμενη Κυριακή, όλοι μαζί οι πολίτες των Χανίων χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διάθεση να χωρίσουμε να παρακολουθήσουμε τον προγραμματικό λόγο, τις θέσεις, τους υποψήφιους που θα είναι την επόμενη μέρα στο δημοτικό συμβούλιο και όλοι μαζί με διάθεση ενότητας, συνεργασίας και διάθεση υπέρβασης όλων των κακώς κειμένων του παρελθόντος να μπορέσουμε να κτίσουμε ένα καλύτερο αύριο.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις