“ΠΑΟΚΑΡΑ”…: Παοκτζήδες βανδάλισαν για δεύτερη φορά το γκράφιτι για τον Νίκο Γκάλη με αναφορές στη νεκρή γυναίκα του | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Ο οπαδισμός είναι μια αρρώστια που παρουσιάζεται σε πολλές ομάδες, όμως κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Αθήνα φαίνεται θέλουν να γράψουν ιστορία.

Πριν λίγο καιρό είχε κάνει την εμφάνιση του ένα υπέροχο graffiti του Νίκου Γκάλη με τη φανέλα του Άρη στην Αθήνα.

Σε κάποιους οπαδούς όμως του ΠΑΟΚ (στην Αθήνα, όχι στη Θεσσαλονίκη!) φαίνεται ότι δεν άρεσε που βλέπαν σε γκράφιτι τη φανέλα του Άρη και έτσι κατάστρεψαν το γκράφιτι και προσέβαλαν και τον αθλητή με αναφορές στη νεκρή του γυναίκα Τζένη.

"Sponsored links"

Ο καλλιτέχνης το έφτιαξε ξανά αυτή τη φορά με φανέλα της Εθνικής θεωρώντας ότι έτσι δε θα προκαλεί αφού ο Νικος Γκάλης είναι ένα σύμβολο για τον ελληνικό αθλητισμό και το μπάσκετ.

Όμως μερικοί δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ μυαλό. Για ακόμη μια φορά η υπέροχη δημιουργία βανδαλίστηκε.

Δεν υπάρχουν λόγια μπροστά σε αυτό που έκαναν πάλι. Σεξιστικά μηνύματα, αναφορές στη νεκρή γυναίκα του με φωτογραφία της πάνω στο πρόσωπό του και συνθήματα για την “ΠΑΟΚΑΡΑ”.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν αυτοί οι ανεγκέφαλοι είναι ότι δεν βλάπτουν τον Νίκο Γκάλη, βλάπτουν τον ίδιο τον ΠΑΟΚ που ταυτίζεται στα μάτια της ελληνικής κοινής γνώμης με την ηλιθιότητα και την ασέβεια.

Άραγε, ο ίδιος ο ΠΑΟΚ δε θα έπρεπε ήδη να έχει αντιδράσει για τη συμπεριφορά αυτή ανθρώπων που θέλουν να χαρακτηρίζονται οπαδοί του διαχωρίζοντας τη θέση του από αυτές τις συμπεριφορές; Ή τις επικροτούν;

Δείτε την εικόνα που κυκλοφορεί στο twitter:

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις