Παππάς: Το να μην λένε στις καθημερινές ενημερώσεις πόσοι από τους υγειονομικούς μας έχουν προσβληθεί και είναι σε καραντίνα αποτελεί πολιτική απόφαση

Κανένα σχόλιο

Την ανησυχία του για την επόμενη μέρα στην οικονομία, εξέφρασε ο βουλευτής και πρώην υπουργός Νίκος Παππάς, στον Αθήνα 9.84 και στην εκπομπή «Ανω-Κάτω» με τον Αρη Τόλιο.

Μίλησε για τακτική αδράνειας από κυβερνητικής πλευράς προειδοποιώντας ότι το βάθος και η διάρκεια της κρίσης εξαρτώνται από την ακολουθούμενη πολιτική. «Αν μείνουμε στην πολιτική της αδράνειας, που υποστηρίζει ο ΣΕΒ, θα έχουμε οδυνηρά αποτελέματα. Είναι ολέθρια αυτή η τακτική. Εχουν αγκαλιάσει την ατζέντα του ΣΕΒ» σημείωσε.

Ο τομεάρχης Οικονομίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ερωτηθείς για τον αν συμμερίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ τις επιθέσεις κατά του επικεφαλής για την αντιμετώπιση της πανδημίας λοιμωξιολόγου κ. Σωτήρη Τσιόδρα, υποστήριξε ότι η Αξωματική Αντιπολίτευση έχει επιδείξει μέγιστη συναίνεση και εστίασε την κριτική του στο θέμα των τέστ ανίχνευσης του κορωνοιού: «Ο κ Τσιόδρας δεν είναι αυτόφωτος. Ακολουθεί τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας. Το ότι έχουμε αποφασίσει να μην κάνουμε πολλά τεστ, είναι πολιτική απόφαση. Το να μην λέμε στις καθημερινές ενημερώσεις πόσοι από τους υγειονομικούς μας έχουν προσβληθεί και είναι σε καραντίνα αποτελεί πολιτική απόφαση. Το να γίνονται τα πάντα με διακομματικές αναθέσεις- δεν είναι δουλειά του κ Τσιόδρα. Εάν δε συμβαίνει αυτό θα πρέπει να μας το πούν» κατέληξε .

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις