Παρέμβαση στον Εισαγγελέα για την ανομία με τα κινέζικα καταστήματα στο Ηράκλειο

Κανένα σχόλιο

Μία ακόμη παρέμβαση στον Εισαγγελέα, πραγματοποίησαν τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου, ζητώντας να δοθεί ένα τέλος στην ασυδοσία της παραοικονομίας η οποία παράγεται από τη δράση των κινεζικών καταστημάτων στην αγορά της Κρήτης.

Σύμφωνα με τους εμπόρους, στα εν λόγω καταστήματα διακινούνται, χωρίς παραστατικά, κούτες και μαύρες σακούλες με εμπορεύματα χωρίς ελέγχους.

Η παρέμβαση του κράτους, όπως τονίζουν στην ανακοίνωσή του, θα είναι σωτήρια, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα δοθεί ένα τέλος στην ανομία και στο τέλμα στο οποίο έχει βρεθεί η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.

"Sponsored links"

Όπως τονίζουν, διαμαρτύρονται, γιατί ενώ οι ίδιοι ελέγχονται και πληρώνουν φόρους, στα συγκεκριμένα καταστήματα έχει δημιουργηθεί μια ανεξέλεγκτη αγορά ενώ και οι πολλές καταγγελίες για τέτοιες παραβάσεις συνήθως δεν ευωδούν.

Υπενθυμίζεται ότι είναι η δεύτερη φορά κατά την οποία τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου πραγματοποιούν παρέμβαση στην Εισαγγελία, καθώς είχαν κάνει μία ακόμη στις 12 Ιουνίου.

 

efsyn.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις