14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Παραιτήθηκε ο Αντώνης Διαματάρης – Δεν είχε ούτε πτυχίο

Ημερομηνία:

Υπέβαλε την παραίτησή του ο Αντώνης Διαματάρης μετά τις αντιδράσεις που προέκυψαν για τα πτυχία του και μετά τις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που ζητούσε να αποπεμφθεί.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Υφυπουργού Εξωτερικών.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Διαματάρης βρέθηκε στο στόχαστρο σκληρής πολιτικής κριτικής, μετά την αποκάλυψη ότι δεν έχει μάστερ από το Columbia. Όπως ο ίδιος παραδέχτηκε τελικά, παρακολούθησε κάποια μαθήματα και σταμάτησε για οικονομικούς λόγους.

Χθες Τετάρτη, από την ιστοσελίδα της κυβέρνησης είχε αφαιρεθεί και ο τίτλος του πτυχίου του, κάτι που προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερες αντιδράσεις ενώ εκφράζονται αμφιβολίες για το κατά πόσο είχε και απολυτήριο λυκείου.

Σχολιάζοντας το θέμα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χαρίτσης είχε ζητήσει την αποπομπή του, λέγοντας ότι είναι απύθμενο το θράσος του κ. Μητσοτάκη να μην το διώχνει.

reader.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ