Παραιτήθηκε ο Μιχάλης Παπαβασιλείου από το Επιμελητήριο Χανίων καταγγέλοντας “όσα συνέβησαν προεκλογικά στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές”

Κανένα σχόλιο

Με επιστολή του προς τον τύπο ο Μιχάλης Παπαβασιλείου ο οποίοε υπήρξε από τους πρωτεργάτες του συνδυασμού “Ενωμένοι Επιχειρηματίες” με επικεφαλή τον Γ. Ροκάκη που κέρδισε τις εκλογές στο ΕΒΕΧ δηλώνει την παραίτησή του από τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Χανίων καταγγέλοντας παράπονα από επιχειρηματίες αλλά και “όσα συνέβησαν προεκλογικά στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές”.

Διαβάστε τι αναφέρει:

Κύριε Διευθυντά,

"Sponsored links"

Επειδή τον τελευταίο καιρό έχω γίνει δέκτης αρκετών παραπόνων από επιχειρηματίες αναφορικά με το Επιμελητήριο Χανίων, αλλά και τα όσα συνέβησαν προεκλογικά στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές θα ήθελα να γνωστοποιήσω σε όλους, ότι δεν συμμετέχω στην διοίκηση του Οργανισμού.

Από τις 15 Νοεμβρίου 2018 έχω δηλώσει την παραίτησή μου από εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Χανίων στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας και ο λόγος ήταν η πλήρης και κάθετη διαφωνία μου με την άσκηση διοίκησης.

Εύχομαι στους συναδέλφους να πράξουν το καλύτερο έχοντας γνώμονα το τοπικό συμφέρον. Όλοι κρίνονται στο τέλος της τετραετίας. Αυτό άλλωστε είναι και το κύτταρο της Δημοκρατίας.

Με εκτίμηση

Μιχ. Παπαβασιλείου

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις