Παραπονιούνται οι κάτοικο στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά στο Ηράκλειο για τα σκουπίδια από τη λαϊκή | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Διαμαρτύρονται οικάτοικοι στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά στο Ηράκλειο, σε σημείο που γίνεται η λαϊκή κάθε Παρασκευή.

Όπως καταγγέλλουν στην εφημερίδα μας, αν και στην περιοχή ζούνε οικογένειες, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, με το τέλος της λαϊκής μένουν πολλά σπουπίδια ενώ τα ψαρόνερα τρέχουν στους δρόμους. Η περιοχή όλη μυρίζει με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να παραπονιούνται για τη δυσοσμία η οποία γίνεται ανυπόφορη όταν υπάρχει ζέστη.

Πέραν αυτών, πολλές φορές γίνονται και υλικές ζημιές, όπως με ζημιές που προκλήθηκαν σε μπάρες που είχαν τοποθετηθεί στην περιοχή.

"Sponsored links"

Οι κάτοικοι ελπίζουν ο δήμος να δείξει μια μεγαλύτερη ευαισθησία και να επιληφθεί του θέματος.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις