Παρασκευόπουλος: Προτεραιότητα η καταπολέμηση της διαφθοράς

Κανένα σχόλιο

«Προτεραιότητά μας είναι, όπως είπε και ο πρωθυπουργός, η καταπολέμηση της διαφθοράς» υπογράμμισε, επανερχόμενος στο υπουργείο Δικαιοσύνης, ο Νίκος Παρασκευόπουλος, κατά την τελετή παράδοσης και παραλαβής.

«Μέχρι τώρα δεν είχαμε πολλές δυνατότητες για δημιουργικό έργο λόγω της οικονομικήςδυσκολίας, αλλά και του λίγου χρόνου ενόψει της διαπραγμάτευσης για τη συμφωνία. Τώρα μπορούμε να προχωρήσουμε για τη δικαιοσύνη που είναι κλειδί της εύρυθμης κοινωνικήςζωής» σημείωσε.

Ο υπουργός συνέχισε λέγοντας:

"Sponsored links"

Ξέρετε ότι έγινε η αρχή μιας προσπάθειας για βασικά ζητήματα της Δικαιοσύνης όπως είναι η καταπολέμηση της διαφθοράς. Έγινε μια σημαντική κίνηση για την καταπολέμηση της διαφθοράς, στη Γαλλία, με την επίσκεψη εισαγγελέων που προώθησαν την υπόθεση Λαγκάρντ. Η επιτάχυνση της Δικαιοσύνης είναι το βασικό ζήτημα που τώρα πρέπει να προχωρήσουμε ταχύτερα. Πρέπει να στήσουμε πιλοτικές δομές.

Από την πλευρά του ο απερχόμενος υπουργός Δικαιοσύνης και σήμερα αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος τόνισε ότι «θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του πρωθυπουργού και του ελληνικού λαού για μια Δικαιοσύνη ανεξάρτητη όσο γίνεται και με ανθρώπινο πρόσωπο».

newpost.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις