Παρουσίαση βιβλίου “Διηγήματα του χωριού και της στάνης” του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή

Κανένα σχόλιο

Υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου και του Διαπολιτισμικού Ευρωμεσογειακού Κέντρου UNESCO, ο Δήμος Κισάμου και η Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Χανίων συνδιοργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του μέλους της ΕΠΔΧ κ. Δημήτρη Κ. Τυραϊδή με τίτλο: “Διηγήματα του χωριού και της στάνης” το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 7 μ.μ. στο Φαλδάμειο Οίκημα της ΙΜΚΣ στο Καστέλι Κισάμου.

Η βιβλιοπαρουσίαση θα γίνει από την Πρόεδρο της ΕΠΔΧ κ. Ζαχαρένια Σημανδηράκη. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν η Αντιπρόεδρος της ΕΠΔΧ κ. Ελευθερία Κατσιφαράκη και ο Γεν. Γραμματέας της ΕΠΔΧ κ. Δημήτρης Νικολακάκης. Είσοδος ελεύθερη.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις