16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Παρουσία Κ. Μητσοτάκη και Π. Καμμένου η κηδεία του στρατηγού Τζανιδάκη στην Ελεύθερνα Ρεθύμνου

Ημερομηνία:

Εκατοντάδες κόσμου από νωρίς συρρέουν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ελεύθερνα, αποτίωντας τον ύστατο φόρο τιμής στον 55χρονο υποστράτηγο Ιωάννη Τζανιδάκη, που έχασε την ζωή του στο τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε την Τετάρτη, όταν το ελικόπτερο τύπου Χιουι που επέβαινε, με τέσσερις ακόμα συναδέλφους του, κατέπεσε στο Σαραντάπορο. Στο τραγικό δυστύχημα έπεσαν νεκροί τρεις ακόμα στρατιωτικοί, ενώ τραυματισμένη ανασύρθηκε μία αρχιλοχίας.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος του εκλιπόντος, τα παιδιά και η μητέρα του, που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο άνθρωπος τους έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Ο ρεθεμνιώτης στρατιωτικός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Η σορός του μεταφέρθηκε στην Κρήτη με C 130, ενώ στην κηδεία του παρίστανται ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος και ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς επίσης και οι βουλευτές, Γ. Κεφαλογιάννης, Γ. Πλακιωτάκης, Λ. Αυγενάκης, Κ. Χατζηδάκης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευ. Αποστολάκης, οι τοπικοί φορείς και πλήθος κόσμου.

Παρόντες είναι και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, φίλοι και συνάδελφοι του εκλιπόντος.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...