23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Παρουσία Μητσοτάκη η Θεία Λειτουργία στη Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων | Φωτός

Ημερομηνία:

Την Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων στο Ακρωτήρι Χανίων επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την σύζυγο του Μαρέβα και τον υιό  του Κωνσταντίνο,  όπου παρέστη συμπροσευχούμενος στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που τέλεσε για την Θεομητορική εορτή της Παναγίας ο Επίσκοπος Δορυλαίου και Καθηγούμενος της Μονής κ. Δαμασκηνός.

Στην συνοδεία του Πρωθυπουργού ήταν και ο γνωστός ποινικολόγος κ. Σάκης Κεχαγιόγλου.

Να σημειώσουμε ότι στη Μονή η πλειοψηφία των πιστών φορούσε μάσκες αν και όλοι τις έβγαλαν για να μεταλάβουν και να πάρουν το αντίδωρο.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος ξενάγησε τον Πρωθυπουργό στις εγκαταστάσεις της Μονής όπου και ο ίδιος έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον και έχει αναλάβει με προσωπικές ενέργειες για την ανακαίνιση του Μοναστηριού.

Πριν την αναχώρηση του Πρωθυπουργού ο Επίσκοπος προσέφερε στην σύζυγο του Πρωθυπουργού κ. Μαρέβα, για την εορτή της, μια εικόνα της Παναγίας.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...

Συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ μπροστά στις Ευρωεκλογές του Ιούνη

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση την...