Παρουσία Παντελή Βούλγαρη προβολή της ταινίας “Τελευταίο Σημείωμα” για μαθητές λυκείων των Χανίων

Κανένα σχόλιο

Αύριο Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017  – στις 10:15 το πρωί – τελευταία μέρα προβολών του 5ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων και στο πλαίσιο της δράσης cineΜαθήματα θα γίνει μια ειδική προβολή της ταινίας  ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ  του Παντελή Βούλγαρη για μαθητές  λυκείων των Χανίων στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Για την προβολή και για να συνομιλήσει με τους μαθητές θα βρίσκεται στο χώρο και ο Παντελής Βούλγαρης.

 

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

admin
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική του αρχή, η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή. Ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015
  • Κεντρικό Ενημερωτικό ΜαγκαζίνοΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 2:00 pm - 3:00 pmμε την Σία Κοσιώνη
    Στην καρδιά της ημέρας όλα τα γεγονότα και οι προεκτάσεις τους από το προσκήνιο και το παρασκήνιο αλλά και «Μάθε τα καλά νέα», ένα ένθετο με την αισιόδοξη είδηση της ημέρας. Επίσης στις 14:15 έγκυρες διεθνείς ειδήσεις απο την ελληνική υπηρεσία της Deutsche Welle