Παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης Γ. Σταθάκη η παρουσίαση του βιβλίου για τη ζωή και το έργο του Αντώνη Πιταριδάκη

Κανένα σχόλιο

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος – Τμήμα Δυτικής Κρήτης παρουσιάζει το βιβλίο για τις πτυχές του έργου και της ζωής του Χανιώτη Αντώνη Πιταριδάκη την Παρασκευή  18 Ιανουαρίου 2018 στις 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ/ΤΔΚ.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, ο τέως πρόεδρος του ΤΕΕ-ΤΔΚ Γιάννης Αλαβάνος, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού Δήμου Ηρακλείου Πέτρος Ινιωτάκης, ενώ την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Τζίνα Παυλάκη.

Δείτε την αφίσα της εκδήλωσης:

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις