Παρουσιάστηκε η μελέτη για τον ΒΟΑΚ – Nα ονομαστεί “Μινωική Οδός” ζήτησε ο Αρναουτάκης

Κανένα σχόλιο

H προωθημένη μελέτη-πρόταση για τον ΒΟΑΚ παρουσιάστηκε στην Περιφέρεια Κρήτης.

“Πρέπει να ονομαστεί Μινωική Οδός” είπε από την πλευρά του ο Σταύρος Αρναουτακης
Η προωθημένη μελέτη ξεκινά ξεκινά από το ένα άκρο του νησιού μέχρι το άλλο. Η μελέτη αφορά περισσότερο τα τμήματα εκτός του δρόμου Χανιά – Άγιος Νικόλαος

Στη συνεδρίαση παρουσιάστηκαν επίσης προτάσεις για το συνολικό κόστος κατασκευής, λειτουργίας και συντήρησης.

"Sponsored links"

Στο πλαίσιο της παρουσίασης τονίστηκε η αγαστή συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και ΟΑΚ

Στόχος όπως τονίστηκε είναι να τρέξει η μελέτη στρατηγικού σχεδιασμού

Η μελέτη χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια και εκπονήθηκε από τον ΟΑΚ. Περιφέρεια και ΟΑΚ έχουν στείλει από τον Οκτώβρη μια επιστολή στο Υπουργείο με την οποία ζητούν να υιοθετηθεί αυτή η πρόταση, με οποίες τροποποίησεις κι αν χρειαστούν να γίνουν.

Η Περιφέρεια ζητά να ολοκληρωθούν οι μελέτες από τον Άγιο Νικόλαο ως τη Σητεία και από τα Χανιά μέχρι και την Κίσσαμο.

Από τη στιγμή που υπάρχει μια χρηματοδότηση για το δρόμο Εξαντη – Πανορμο και δεν εντάσσεται στο ΕΣΠΑ, η Περιφέρεια ζητά τα χρήματα που ήταν να διατεθούν εκεί, να παραμείνουν στο τομεακο Πρόγραμμα του Υπουργείου για την Κρήτη και να πάνε στις παραπάνω περιοχές.

Στην Συνεδρίαση παρουσιάστηκαν επίσης στοιχεία για τα ετήσια τροχαία στον ΒΟΑΚ. Όπως τονίστηκε τα μισά τροχαία προκαλούνται από συγκρούσεις, αρα η τοποθέτηση προστατευτικού στηθαίου είναι απαραίτητη

Από την Περιφέρεια περιμένουν την άφιξη του Σπιρτζη για να ανακοινώσει την έναρξη της διαδικασίας για την προεπιλογή των αναδόχων. Η πρώτη φάση αναμένεται ως το καλοκαίρι και από εκεί και μετά θα ακολουθήσει η δεύτερη για τον ανταγωνιστικό διάλογο για την υποβολή προτάσεων.

 

cretalive.gr

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις