Παύλος Πολάκης: “Ο δημοκρατικός λαός της Κρήτης εμπιστεύθηκε τον ΣΥΡΙΖΑ να τιμωρήσει τους ενόχους”

Κανένα σχόλιο

Με το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει ακόμα και 4 βουλευτές στα Χανιά να είναι ανοικτό, σίγουρα αυτή η νίκη δεν είναι συνηθισμένη.

Μιλήσαμε με τον υποψήφιο βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ν. Χανίων Παύλο Πολάκη για τη σημασία αυτής της εκλογικής νίκης.

“Είναι ιστορικών διαστάσεων η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ πανελλαδικά. Ο λαός δεν υπέκυψε στην τρομοκρατία, πίστεψε στην ελπίδα και δίνει τη δυνατότητα στον ΣΥΡΙΖΑ να βάλει τη χώρα σε μία άλλη πορεία”

"Sponsored links"

Για τη σημασία του μεγάλου ποσοστού διαφοράς που φτάνει το 22% μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στην Κρήτη:

“Ο δημοκρατικός λαός της Κρήτης επέλεξε και εμπιστεύθηκε τον ΣΥΡΙΖΑ να διαπραγματευθεί και να κουρέψει το χρέος, να ανακουφίσει τη φτωχολογιά, να τιμωρήσει τους ενόχους και να βάλει τη χώρα σε δρόμο παραγωγικής ανασυγκρότησης, απόδειξη της συνέχισης της ιστορίας του νησιού μας.”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις