Παύλος Πολάκης προς δικαστές: “Μόνοι σας αυτοϋπονομεύεστε”

Κανένα σχόλιο

Στην Ένωση Διοικητικών Δικαστών απαντά μέσα από ανάρτησή του ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης αναφορικά με τα όσα καταλογίζει η Ένωση στην κυβέρνηση για την απόφαση αναφορικά με το «πόθεν έσχες» των δικαστικών λειτουργών.

Μέσα από ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης καλεί τους δικαστές  να διαβάσουν πιο προσεχτικά τον νόμο ώστε να μην συκοφαντούν την κυβέρνηση, κάτι που όπως λέει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας οδηγεί στην «αυτοϋπονόμευση» των δικαστικών.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

"Sponsored links"

« ΟΣΟ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ,ΤΟΣΟ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ….

-γιατι πρεπει η επιτροπή που θα εξετάσει το πόθεν εσχες των δικαστών να ειναι διαφορετικής συνθεςης ( με πλειοψηφία απο δικαςτες)απο την επιτροπή που θα εξετάσει των βουλευτών ή των προέδρων μεγάλων οργανισμών ;;;;;

-γιατι οι δικαςτες πρεπει να μην καταθέτουν ηλεκτρονικά το πόθεν εσχες;;Οι άλλοι δεν κινδυνεύουν να υποκλαπούν τα στοιχεια τους ;;;

ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΤΕ κύριοι διοικητικοί δικαςτες ΠΩΣ ΣΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΜΕ ξαναδιαβάστε τι απαντήσατε !!!! Μόνοι σας αυτουπονομευεστε …….»

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today