Πειραματικό διήμερο στο δάσος του Ρούβα

Κανένα σχόλιο

Ένα πειραματικό διήμερο συζητήσεων, εργαστηρίων, πεζοπορίας & παιχνιδιού με θέμα: “Αν ήμασταν κοινότητα, θα…”, γίνεται με πρωτοβουλία του πολυχώρου Da, στις 27- 28/7 στο δάσος του Ρούβα.

“Ο κοινοτισμός παραμένει -τονίζουν οι διοργανωτές-το αντικείμενο των συζητήσεων μας. Η υπαρκτή πολιτική διάσταση του κοινοτισμού και ταυτόχρονα η απουσία του από την καθημερινότητα μας, μας οδηγεί σε μια ολοένα αυξανόμενη ανάγκη προσέγγισης του, αρχικά σ’ ένα πλαίσιο συζητήσεων και ζυμώσεων.

Αυτή τη φορά λοιπόν, θα επιχειρήσουμε να τον προσεγγίσουμε μέσα από την επαφή και τη συμβίωση μας στο βουνό.”

"Sponsored links"

Για την ομαλή προετοιμασία του διημέρου, είναι απαραίτητο να δηλωθούν οι συμμετοχές μέχρι τις 23/7 στο 6944836602.

https://facebook.com/events/ 331227567817136

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις