Περίπου 1 στους 2 δεν ψήφισε στο Δήμο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Από τα πιο υψηλά ποσοστά αποχής στο νομό Χανίων καταγράφηκαν στην εκλογική διαδικασία στο Δήμο Χανίων.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία και με καταμετρημμένα τα 123 σε σύνολο 168 τμημάτων η αποχή φτάνει το 43,16%  ενώ σημαντικό είναι και το ποσοστό λευκών – άκυρων που φτάνει το 4,17%.

Να σημειώσουμε ότι στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές στο Δήμο Χανίων το 2014 το ποσοστό αποχής είχε φτάσει το 37,5% ενώ τα άκυρα – λευκά έφτασαν το 4,1%.

"Sponsored links"

Υψηλότερο ποσοστό αποχής είχε μόνο ο Δήμος Καντάνου – Σελίνου με ποσοστό που έφτασε το 44,67% όπου όμως η εκλογική μάχη έληξε με συντριπτική νίκη του Αντώνη Περράκη με ποσοστό 83,23%

Το χαμηλότερο ποσοστό αποχής καταγράφηκε στο Δήμο Σφακίων με 31,35% και ακολούθως στο Δήμο Κισσάμου με 31,45%.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις