Περιοδεία Κ. Μητσοτάκη στην Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Διήμερη περιοδεία στην ανατολική Κρήτη θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης θα φτάσει στην Κρήτη την ερχόμενη Τρίτη μέσω του αεροδρομίου Σητείας, που θα είναι και ο πρώτος σταθμός της περιοδείας του, ενώ θα επισκεφθεί την Ιεράπετρα και τον Άγιο Νικόλαο.

Στις 7:30 το απόγευμα της ίδιας μέρας θα μιλήσει σε ανοικτή εκδήλωση στο κινηματοθέατρο Αστόρια, στο Ηράκλειο. Την Τετάρτη αναμένεται να έχει συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη, αυτοδιοικητικούς και άλλους τοπικούς και παραγωγικούς φορείς. Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Μητσοτάκη αναμένεται να οριστικοποιηθεί και να ανακοινωθεί αργότερα σήμερα

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

admin
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική του αρχή, η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή. Ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today