Περιορισμένο ενδιαφέρον φέτος στην Κρήτη για οργανωμένο κάμπινγκ λόγω all inclusive και φυγή αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους

Κανένα σχόλιο

η λύση του οργανωμένου κάμπινγκ σκέπτονται και φέτος πολλά ζευγάρια και οικογένειες με παιδιά που αγαπούν τη φύση και θέλουν να κάνουν οικονομικές διακοπές, ωστόσο φέτος η κίνηση εμφανίζεται έως τώρα μειωμένη.

Η Βάλια Οικονομάκη, ο σύζυγός της ο οποίος λειτουργεί το Creta Camping στις Γούβες, μας είπε: “Ο Μάιος δεν ήταν καλός μήνας σε σχέση με τον περυσινό και βλέπουμε ότι και ο Ιούνιος έχει μάλλον περιορισμένη κίνηση.

Οι μήνες αιχμής και για εμάς είναι ο Ιούλιος και ο Αύγουστος, ενώ τον Αύγουστο έχουμε περισσότερους Ελληνες”.

"Sponsored links"

Σύμφωνα με την κα Οικονομάκη, οι περισσότεροι ξένοι πελάτες είναι Γάλλοι, Γερμανοί, Άγλλοι.

Πολλοί επιλέγουν τα τροχόσπιτα, τα νερά ζευγάρια και τα γκρουπ εφήβων τις σκηνές. Ο μέσος χρόνος παραμονής τους στο κάμπινγκ είναι 4 ημέρες.

Όσον αφορά τις τιμές για τα τροχόσπιτα είναι τον Ιούνιο 20 ευρώ για 2 άτομα και τον Ιούλιο και τον Αύγουστο 24 ευρώ.

Όσον αφορά τις σκηνές, είναι 18 ευρώ τον Ιούνιο και 23 τον Ιούλιο και τον Αύγουστο όταν είναι δική τους. Όταν είναι του κάμπινγκ το κόστος είναι 20-21 ευρώ τον Ιούνιο και 27 ευρώ τον Ιούλιο και τον Αύγουστο για το ζευγάρι.

Για την κίνηση στα κάμπινγκ στο Σίσσι μάς μίλησε ο Κώστας Τζίκας επισημαίνοντας

“Φέτος είναι χειρότερα και από το 2017 και το 2016.

Πολλοί προτιμούν τα ξενοδοχειακά πακέτα all inclusive και επιπλέον τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια είναι ακριβά και δεν υπάρχουν αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους”.Σύμφωνα με τον κ. Τζίκα, ο μέσος χρόνος παραμονής των πελατών είναι 2-3 ημέρες, ενώ οι τιμές παραμένουν σταθερές τα τελευταία χρόνια.

Όσον αφορά τους Ελληνες πελάτες;  “Μετά την κρίση” λέει ο ίδιος “ τα πράγματα δυσκόλεψαν.

Οι περισσότεροι δεν θα πάνε σε ξενοδοχεία, δεν θα πάνε σε κάμπινγκ, θα πάνε για διακοπές στο χωριό με τον παππού και τη γιαγιά”.

"Sponsored links"

patris.gr

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις