Περισσότερες από 45.000 αιτήσεις για τη ρύθμιση των 120 δόσεων στην εφορία

Κανένα σχόλιο

Περισσότερες από 45.000 αιτήσεις οφειλετών υποβλήθηκαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για την ένταξη στη ρύθμιση των 120 δόσεων, την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας της εφαρμογής.

Το ύψος των οφειλών που αφορούν οι αιτήσεις αυτές ανέρχεται σε 402 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 311 εκατ. ευρώ είναι κύρια οφειλή και τα 91 εκατ. ευρώ προσαυξήσεις.

Όπως έγραφε χθες η «Ν» θεωρείται δεδομένο ότι λόγω της προκήρυξης πρόωρων εκλογών θα υπάρξει παράταση για τις ρυθμίσεις των 120 δόσεων. Για να δοθεί παράταση δεν απαιτείται νομοθετική παρέμβαση, καθώς αυτό μπορεί να γίνει και με απλή υπουργική απόφαση, δεδομένου ότι υπάρχει σχετική αναφορά στον ήδη ψηφισμένο νόμο.

"Sponsored links"

Το πιθανότερο είναι ότι θα δοθεί μια γενναία παράταση, ενδεχομένως και μεγαλύτερη αυτής που θα δοθεί για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις