Πεταμένα φέρετρα δίπλα σε ποτάμι στην Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Απίστευτες είναι οι εικόνες που αντικρίζουν όσοι περνούν δίπλα από το Γεροπόταμο και σε μικρή απόσταση από τη γέφυρα που υπάρχει στο δρόμο Τυμπάκι – Καλαμάκι.

Εκεί υπήρχε ένας χώρος όπου “άγνωστοι” πετούσαν σκουπίδια και φυτικά υπολείμματα. Ο χώρος καθαρίστηκε από το Δήμο (μετά από αλλεπάλληλα δημοσιεύματά των τοπικών ΜΜΕ) και μάλιστα κλείστηκε, για να μη συνεχίσουν να πετούν σκουπίδια.

Χθες, ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε αυτό το μακάβριο θέαμα, με… φέρετρα (!) να είναι πεταμένα στο σημείο.

"Sponsored links"

Πώς βρέθηκαν εκεί και ποιος τα μετέφερε, κανείς δε γνωρίζει…

 e-mesara

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

admin
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική του αρχή, η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή. Ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today