15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Πετροπόλεμος, φωτιές και καπνογόνα στο Ηράκλειο με φόντο τη μνήμη του Αλέξη – Βροχή μολότοφ στα Εξάρχεια

Ημερομηνία:

Εκτεταμένα επεισόδια είναι σε εξέλιξη στο Ηράκλειο, με αφορμή την πορεία μνήμης για την δολοφονία του μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα επεισόδια έχουν ως επίκεντρο την περιοχή γύρω από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, ενώ οι οδοί Δημοκρατίας και Χρυσοστόμου έχουν κλείσει για τα οχήματα.

Η ατμόσφαιρα μέχρι και την οδό Έβανς είναι αποπνικτική,  καθώς άγνωστοι έβαλαν φωτιές σε κάδους και έριξαν βενζίνη …

Ήδη αρκετοί επιχειρηματίες στο κέντρο της πόλης κλείνουν άρον -άρον τα καταστήματά τους, φοβούμενοι ζημιές.

Ολοκληρώθηκε η πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από ομάδες αντιεξουσιαστών και βρίσκεται στο σημείο όπου ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος έχασε τη ζωή του, στη συμβολή των οδών Τζαβέλα και Μεσολογγίου στα Εξάρχεια.

Νεαροί έχουν στήσει οδοφράγματα στην οδό Στουρνάρη.

Κουκουλοφόροι πετάνε πέτρες, μπουκάλια και μολότοφ στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εμποδίζουν τους δημοσιογράφους να πλησιάσουν στο σημείου που συμβαίνουν τα επεισόδια για να τα καταγράψουν.

topontiki.grcretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ