Πλήγμα για τον τουρισμό στα Χανιά – Η Νορβηγία βάζει σε υποχρεωτική καραντίνα όσους ταξιδιώτες έρχονται από Ελλάδα

Κανένα σχόλιο

Υποχρεωτική καραντίνα σε ταξιδιώτες από τέσσερις χώρες (μεταξύ αυτών η Ελλάδα) και την Κοπεγχάγη (πρωτεύουσα της Δανίας), λόγω της αύξησης των κρουσμάτων.

Η Νορβηγία ανακοίνωσε την Τετάρτη 19/8 ότι θα μπαίνουν υποχρεωτικά σε καραντίνα 10 ημερών όλοι όσοι φτάνουν στη χώρα από τη Βρετανία, την Αυστρία, την Ελλάδα και την Ιρλανδία, αρχής γενομένης από τις 22 Αυγούστου, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων της Covid-19 σε αυτές τις χώρες.

Παρόμοιοι περιορισμοί θα επιβληθούν επίσης και στους ταξιδιώτες από την Κοπεγχάγη, την πρωτεύουσα της Δανίας, ανέφερε στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών.

"Sponsored links"

Να σημειώσουμε ότι οι ταξιδιώτες από τη Νορβηγία αποτελούν ένα μεγάλο τμήμα των τουριστών που φθάνουν στα Χανιά αφού σύμφωνα με τα στοιχεία του 2019, το 13,3% των αφιχθέντων στο αεροδρόμιο Χανίων ήταν από αυτή τη χώρα. Ως εκ τούτου, οι συνέπειες για τον νομό μας θα είναι μεγάλες.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις