Πλήθος κόσμου στην άφιξη των λαμπαδηδοδρόμων για τον 2ο Μαραθώνιο Κρήτης | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης του 2ου Μαραθωνίου Κρήτης, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Η άφιξη των λαμπαδηδοδρόμων έγινε περίπου στις 20.30 ενώ ακολούθησαν χοροί αλλά και μουσική.

Μεταξύ άλλων το παρόν έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων και όλοι οι Δήμαρχοι του νομού με εξαίρεση τον δήμαρχο Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη που απουσίαζε λόγω πένθους, μετά τον θάνατο σε τροχαίο υπαλλήλου του δήμου στην καθαριότητα.

"Sponsored links"

Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τον Χορευτικό Σύλλογο Ψηλορείτη και τον Σύλλογο Βρακοφόρων Χανίων αλλά και μουσική από τα συγκρότημα “Ο Μαρσυας” και “Dragons”.

Δείτε φωτογραφίες:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

admin
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική του αρχή, η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή. Ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015
  • Ό,τι να 'ναιΣΑΒΒΑΤΟ, 12:00 pm - 2:00 pmμε τον Μάνο Βουλαρίνο και Πέτρο Νικολάου
    Ο Μάνος Βουλαρίνος και ο Πέτρος Νικολάου σε μια εκπομπή χωρίς συγκεκριμένο περιεχόμενο και ειρμό (όπως ακριβώς και οι ίδιοι) αδικούν όσους πιο πολλούς μπορούν.