22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Γ. Σαρρής: “Να μην παραδοθεί η πόλη σε ιδιοτελή συμφέροντα μικρών ομάδων ή “κολλητών” – H κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της κίνησης Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος

Ημερομηνία:

Έγινε σήμερα Τετάρτη, στις 8μμ, η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της κίνησης Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος.

Στο εκλογικό κέντρο της κίνησης, δίπλα στο δημαρχείο, εκατοντάδες φίλοι/φίλες της Πρωτοβουλίας Πολιτών υπογράμμισαν με την παρουσία τους τη διάθεσή τους να συνεχίσουν από καλύτερη θέση την προσπάθεια που εδώ και πέντε χρόνια καταβάλλει ακατάπαυστα η κίνηση για τα δημοτικά πράγματα.

Όπως τόνισε στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος της κίνησης Γιάννης Σαρρής «διεξήγαμε μιαν έντιμη και συνεπή στις αξίες μας προεκλογική καμπάνια. Μακριά από χρυσοπληρωμένη  δημοσιότητα και σωτηριολογικές προσεγγίσεις μείναμε προσηλωμένοι στο πρόγραμμά μας και στα μεγάλα προβλήματα του Δήμου και των ανθρώπων του. Είμαστε ίσως η μόνη παράταξη της αντιπολίτευσης που μπορεί να υπερηφανεύεται ότι ήταν διαρκώς παρούσα όταν άλλοι …έσωζαν τα Χανιά από το σπίτι τους. Είμαστε η κίνηση  η οποία πολιτεύτηκε με απαράβατο σημείο αναφοράς τα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών και όχι με βάση τις καρέκλες, τις καριέρες,  τις πελατειακές σχέσεις.»

Υπογράμμισε επίσης ότι «το μείζον διακύβευμα αυτών των εκλογών για τον Δήμο μας είναι αν θα συνεχιστεί η διαχείριση που έχει ευνοήσει ή έχει παραδοθεί σε ιδιοτελή συμφέροντα μικρών ομάδων ή “κολλητών”, σε βάρος του δικαίου, της λογικής των αναγκών της πόλης.»

Για να συνεχίσει τονίζοντας ότι «αυτού του τύπου η διαχείριση ζημίωσε τα Χανιά. Τα ίδια προβλήματα – το κυκλοφοριακό, οι δημόσιοι και κοινόχρηστοι χώρο , η υποβάθμιση των περιαστικών περιοχών κ.λπ. σέρνονται χρόνια τώρα, επειδή δεν πρέπει να θιγεί το συμφέρον ενός ελάχιστου κατεστημένου που νέμεται τα Χανιά.»

Καταλήγοντας ο κ. Σαρρής σημείωσε πως «η ενίσχυση της Πρωτοβουλίας Πολιτών είναι μια δοκιμασμένη επιλογή. Με το να κερδίσει η Πρωτοβουλία Πολιτών πρωτεύουσα θέση στα δημοτικά πράγματα  διασφαλίζεται η αναγκαιότητα να περπατήσουν τα Χανιά σε δρόμους προοδευτικής ανάταξης του Δήμου αντί σε  καταστάσεις συντηρητικής οπισθοδρόμησης με πολύ δυσμενείς συνέπειες στη ζωή των δημοτών».

Η συγκέντρωση συνεχίστηκε μέχρι αργά με μουσική, μεζέδες και χαμόγελα!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

100 φωνές τραγουδούν για τον Μάνο Λοΐζο

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακές Ενότητες Χανίων & Ρεθύμνου,...

Η συγγραφέας Ουλρίκε Ράιλανς στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Το Ινστιτούτο Γκαίτε, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης...