Πλούσιοι τουρίστες επιλέγουν την Κρήτη για πολυτελείς διακοπές

Κανένα σχόλιο

Η Κρήτη έχει εδραιωθεί σ’ ένα σημαντικό κομμάτι του τουρισμού ως προορισμός πολυτελών διακοπών ενώ η Ελλάδα, η Ισπανία και η Ιταλία είναι, με σειρά προτεραιότητας, οι πιο περιζήτητοι προορισμοί διακοπών στο brand διακοπών πολυτελείας της TUI airtours, για αυτό το καλοκαίρι.

Οι ξεχωριστές στιγμές και εμπειρίες που συμβαδίζουν με τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών είναι τα σημαντικότερα κριτήρια στον προγραμματισμό πολυτελών διακοπών, σύμφωνα με την airtours.

Αυτό το καλοκαίρι, η διασκέδαση και η γαστρονομία είναι δύο πολύ σημαντικά στοιχεία των διακοπών που παρουσιάζουν εξαιρετικά υψηλή ζήτηση.

"Sponsored links"

“Η Κρήτη έχει αρκετούς επισκέπτες αυτής της κατηγορίας αφού έχει ξενοδοχεία με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Εδώ και περίπου μια 15ετία έχει εδραιωθεί ως προορισμός πολυτελών διακοπών και είναι κάτι που το χτίζουμε χρόνια” είπε στην εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ” ο τουριστικός επιχειρηματίας Ανδρέας Μεταξάς.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι φέτος θα έχουμε μια καλή τουριστική σεζόν, όχι όμως καλύτερη από πέρυσι.

“Η σεζόν πηγαίνει πάρα πολύ καλά” σχολίασε ο διευθυντής του ξενοδοχείου Amirandes, Γιώργος Σκουλάξινος, επισημαίνοντας όιτ η πλειοψηφία των επισκεπτών του ξενοδοχείου προέρχονται από τη Γερμανία, τη Ρωσία, την Αγγλία, το Βέλγιο, τη Γαλλία.

“Το 50% των πελατών μας κλείνει πακέτα με πρωινό και ημιδιατροφή και δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση για τα ala cart εστιατόριά μας” σημείωσε προσθέτοντας ότι “οι πληρότητες αυξάνονται συνεχώς”.

“Η Κρήτη έχει πολύ καλά ξενοδοχεία και πολύ καλές υπηρεσίες, ενώ ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει ελικόπτερα, σκάφη, λιμουζίνες, ό,τι επιθυμήσει. Το πρόβλημα είναι ότι διαχρονικά πάσχουμε στις υποδομές και στην εικόνα εκτός του συγκεκριμένου” τόνισε ο Γιώργος Πελεκανάκης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων.

Εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις