Πλούσιο το πρόγραμμα εκδηλώσεων του ΚΚΕ στα Χανιά το επόμενο διάστημα

Κανένα σχόλιο

Η Τομεακή Επιτροπή Νομού Χανίων του ΚΚΕ στα πλαίσια της ενημέρωσης του λαού και της δίμηνης οικονομικής εξόρμησης της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ διοργανώνει τις παρακάτω εκδηλώσεις – συνεστιάσεις:

  • Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου και ώρα 20:00 στα Παλαιά Ρούματα στην Ταβέρνα «Ο Τζέκης» .Θα μιλήσει ο Δημήτρης Ανθούσης,μέλος του Τομεακού Γραφείου της Τ.Ε Χανίων του ΚΚΕ. Θα ακουλουθήσει λαίκό γλέντι.
  • Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου και ώρα 20:00 οι κομματικές οργανώσεις Αποκόρωνα στο δημοτικό σχολείο στη Ραμνή. Θα ακολουθήσει προβολή ταινίας : «O Δρόμος» ,αφιερωμένη στα 100 χρόνια του ΚΚΕ και κρητικό γλέντι.
  • Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 20:00 η Κομματική Οργάνωση και η οργάνωση Βάσης της ΚΝΕ Τουρισμού-Επισιτισμού, στην ταβέρνα «ο Φραγκιός» στην Νέα Χώρα. Θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον Στράτο Μανιαβό, μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Τουρισμού-Επισιτισμού και του εργατικού τμήματος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.Η ομιλία θα έχει θέμα : «O ρόλος των κομμουνιστών στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος. Η μάχη για κοινωνική ασφάλιση αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν και ΣΣΕ στο ύψος των αναγκών μας».

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις