Ποια απαγόρευση κυκλοφορίας; Το αδιαχώρητο στα σούπερ μάρκετ στα Χανιά – Εξουθενωμένοι οι εργαζόμενοι

Κανένα σχόλιο

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε ισχύ από σήμερα όμως απ’ ότι φαίνεται αυτό αντί να κρατήσει τους Χανιώτες μέσα στα σπίτια τους, δημιούργησε επιπλέον πανικό.

Έτσι, σήμερα έγινε το αδιαχώρητο στα σούπερ μάρκετ του νομού. Χαρακτηριστικές είναι και οι φωτογραφίες από τα ΣΥΝΚΑ στη Γογονή όπου δεν υπήρχε χώρος να παρκάρεις.

Βεβαίως, το σούπερ μάρκετ τηρούσε όλα τα μέτρα ασφαλείας, καλούσε τους πολίτες να τηρούν τις αποστάσεις, αποστείρωνε τα καλαθάκια και έδινε γάντια στους πελάτες, όμως όταν είναι κατάμεστο ένα σούπερ μάρκετ, πόση προστασία να έχεις;

"Sponsored links"

Παρόμοια η κατάσταση και σε άλλα σούπερ μάρκετ με τους εργαζόμενους που μιλήσαμε να δηλώνουν εξουθενωμένοι από τη διαρκή εργασία που δημιουργείται από τον πανικό των πολιτών που διαρκώς σπεύδουν να αγοράζουν όλο και παραπάνω προϊόντα…

Άραγε, για ποιο λόγο πρέπει τα σούπερ μάρκετ να είναι ανοιχτά 7 ημέρες τη βδομάδα;

Ας ελπίσουμε ότι τις επόμενες ημέρες η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί και θα πρυτανεύσει η λογική.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις