Ποια είναι τα 196 ακίνητα των Χανίων που πάνε Υπερταμείο;

Κανένα σχόλιο

Μεταξύ των 196 είναι και το Φρούριο Φιρκά, το σπίτι του Βενιζέλου στις Μουρνιές, τα Νεώρια, δεν ξέρω αν πουλήθηκε και ο Φάρος, η Πύλη της Άμμου.
Πώς δεν σηκώνονται και οι πέτρες να τους πετροβολήσουν;
Βγάζουν λέει ανακοίνωση οι του ΣΥΡΙΖΑ και διαψεύδουν την πώληση.
– Όοχι λένε δεν τα πουλήσαμε.

Μα εμείς ξέρομε πολύ καλά ότι όταν αυτοί δηλώνουν ΟΧΙ, αυτό είναι ΝΑΙ. Και το αντίθετο. Προφανώς μας καθησυχάζουν για να βρεθούμε, προ τετελεσμένων γεγονότων.

Προφανώς, χρησιμοποιούν για την λέξη ΠΩΛΗΣΗ κάποια άλλη λέξη και έτσι οι εξυπνάκηδες κάνουν λογοπαίχνιο.

"Sponsored links"

Προφανώς για την παραπάνω επαίσχυντη, προδοτική πράξη, πράξη που χρειάζεται να περάσουν από δικαστήριο, ακόμα και λαϊκό και να στηθούν στον τοίχο, χρησιμοποιούν την λέξη ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Δεν τα πουλήσαμε σου λένε…

«Ο Τσίπρας δεν λέει ποτέ ψέμματα» δηλώνει και η άλλη, η… να μην την πώ!

Τα δώσαμε στο Υπερταμείο προς ανάπτυξη.

Και τι ανάπτυξη μωρέ θα κάνουν οι ξένοι επενδυτές, στο σπίτι του Βενιζέλου; Θα το ενοικιάζουν σε τουρίστες;

Ξεφτυλισμένοι! Για φτύσιμο είστε!

Τι θα κάνουν μωρέ οι ξένοι επενδυτές στην Πύλη της Άμμου; Τι ανάπτυξη θα κάνουν; Θα καταστρέψουν την ιστορία του τόπου μας και την ομορφιά αυτή και θα κάνουν εκεί στην κορυφή ξενοδοχείο; Καφετέρια; Ταβέρνα;

Δεν ντρέπεστε μωρέ; Για τις βρωμερές σας καρέκλες; Τις ανέλπιστες; Ποιος σας έδωσε αυτό το δικαίωμα; Τι πουλάτε; Αυτά που δεν πουλιούνται; Ποιοι είστε σεις;

Το Φρούριο Φιρκά. Τι ανάπτυξη θα κάνουν εκεί για να κονομάνε οι ξένοι ληστές μας;

"Sponsored links"

Δεν πάτε μωρέ να πνιγείτε, άντρες και γυναίκες χωρίς ντροπή; Χωρίς φιλότιμο, χωρίς τσίπα; Θα σας δικάσομε γι’ αυτά! Να το ξέρετε, θα δικαστείτε! Όσα χρόνια και αν περάσουν. Δεν ξεχνιούνται αυτές οι προδοσίες! Δεν συγχωρούνται! Τιμωρούνται! Νόμιμα! Με τον νόμο. Που θα έρθει η στιγμή ν’ αποδωθεί η δικαιοσύνη! Και να επιβληθεί μόνο για σας, η εσχάτη των ποινών που είναι ο θάνατος για τους προδότες!

Ελένη Γαρμπιδάκη

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις