Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στα Χανιά λόγω κακοκαιρίας

Κανένα σχόλιο

Πολλά είναι τα σχολεία σε όλο το νομό Χανίων που δε θα λειτουργήσουν λόγω της μεγάλης κακοκαιρίας και των χιονοπτώσεων.

Πιο αναλυτικά, στο Δήμο Χανίων κλειστά θα παραμείνουν το Δημοτικό Σχολείο Κατωχωρίου Κεραμειών και το Γενικό Λύκειο Ακρωτηρίου, στο Δήμο Κισσάμου το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Έλους, στον Δήμο Πλατανιά το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Σκινέ – Φουρνέ. Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της Δημοτικής Ενότητας Μουσούρων.

Στον Δήμο Καντάνου – Σελίνου κλειστά θα παραμείνουν το Δημοτικό σχολείο και το Νηπιαγωγείο Ροδοβανίου, το Δημοτικό σχολείο και το Νηπιαγωγείο Καντάνου, ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Καντάνου, το Γυμνάσιο Καντάνου, το ΕΠΑΛ Καντάνου

"Sponsored links"

Στον Δήμο Αποκορώνου κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία ενώ στο Δήμο Σφακίων κλειστά θα είναι το Γυμνάσιο και Λύκειο Σφακίων, το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Ασκύφου, το Δημοτικό Σχολείο Χώρας Σφακίων, το Δημοτικό Σχολείο Βουβά και το Νηπιαγωγείο Πατσιανού.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις