Ποιοι εκλέγονται αντιπρόσωποι στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Χανίων

Κανένα σχόλιο

Μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Χανίων είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα:

Σύνολο Ψηφοδελτίων: 818

Άκυρα : 21

"Sponsored links"

Λευκά: 44

Έγκυρα: 753

Οι παρατάξεις, που συμμετείχαν στις εκλογές, έλαβαν:

«Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών» : 30 ψήφους

«Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών» : 65 ψήφους

«Αδέσμευτη Ομάδα Καθηγητών» : 104 ψήφους

«Ενωτική Πρωτοβουλία»: 189 ψήφους

«Παρέμβαση Εκπαιδευτικών για τη ρήξη και την ανατροπή»: 75 ψήφους

«Πρωτοβουλία – Παρέμβαση Εκπαιδευτικών» : 81 ψήφους

"Sponsored links"

«Προοδευτική Ενότητα  Καθηγητών Χανίων» : 25 ψήφους

«Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις» : 184 ψήφους

Με βάση τα παραπάνω αποτελέσματα, για το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Χανίων εκλέγονται:

  • Από το ψηφοδέλτιο «Ενωτική Πρωτοβουλία» 10 αντιπρόσωποι: Κυριακάκης Γιάννης, Λιόντος Βασίλης, Μπέλμπας Χρήστος, Ψαράκη Αγγελική, Καραδήμα Φαίδρα, Λεωνίδου Χριστάκης, Φιλίππου Δημήτρης, Νικολόπουλος Αποστόλης, Σπυρόπουλος Νίκος, Καυκιά Ζαχαρούλα
  • Από το ψηφοδέλτιο «Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις» 10 αντιπρόσωποι: Τσαμαντάκης Γιάννης, Φίλλης Γιώργος, Δαράκης Ιωάννης, Παπαστάμος Βασίλης, Αθανασοπούλου Δώρα, Μπαρτζώκας Ιωάννης, Ράπτη Μαρία, Χατζησάββα Βασιλική, Μαριούλας Ιωάννης, Μπαχαντάκης Ιωσήφ.
  • Από το ψηφοδέλτιο «Αδέσμευτη Ομάδα Καθηγητών» 6 αντιπρόσωποι : Νικολάου Γιάννης, Φραδέλλος Χρήστος, Γνεσούλης Αθανάσιος, Κουμάκης Κυριάκος, Σταυγιαννουδάκης Στυλιανός, Ταμπάκης Νικόλαος.
  • Από το ψηφοδέλτιο «Πρωτοβουλία – Παρέμβαση Εκπαιδευτικών» 4 αντιπρόσωποι: Μπιχάκης Φώτης, Κιντή Δώρα, Γιακουμάκης Μανώλης, Σκυλουράκη Μιράντα.
  • Από το ψηφοδέλτιο «Παρέμβαση Εκπαιδευτικών για τη Ρήξη και την Ανατροπή» 4 αντιπρόσωποι: Δαμασκηνός Δημήτρης, Πιέρρου Νάγια, Δερμιτζάκης Χρήστος, Μπέκερ Ντιάνα/(Becker Diana).
  • Από το ψηφοδέλτιο «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών» 4 αντιπρόσωποι: Γαυγιωτάκη Μαρία, Παπαδάκη Ελένη, Αντέλη Γεωργία, Λιονάκης Μανώλης.
  • Από το ψηφοδέλτιο «Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών» 2 αντιπρόσωποι: Θάνου Γεωργία, Ξανθάκη Χαρά.
  • Από το ψηφοδέλτιο «Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών Χανίων» 1 αντιπρόσωπος: Δημητριάδης Αντώνιος

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις