Ποιος είναι ο Παντελής Ζέλιος, ο δικηγόρος του 27χρονου δολοφόνου της Suzanne Eaton Γιάννη Παρασκάκη

Κανένα σχόλιο

Το φρικιαστικό έγκλημα και η προσπάθεια συγκάλυψής του από τον καθ’ ομολογία δολοφόνο της 59χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton, τον 27χρονο Γιάννη Παρασκάκη, συντάραξε τους Χανιώτες. Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ ο δράστης είχε προχωρήσει στην ομολογία για αρκετές ημέρες δε μπορούσε να βρει δικηγόρο αφού όσοι τον αναλάμβαναν σύντομα αποχωρούσαν.

Τελικώς, βρέθηκε δικηγόρος, τον οποίο όρισε η οικογένεια του δράστη, όχι ο Εισαγγελέας, όπως άλλωστε είναι αναντίρρητο δικαίωμα κάθε κατηγορούμενου ανεξαρτήτως του εγκλήματος που έχει κάνει.

Πρόκειται για τον Παντελή Ζέλιο.

"Sponsored links"

Ο Παντελής Ζέλιος είναι δικηγόρος Χανίων ο οποίος κατάγεται όπως και ο δράστης από την περιοχή του Μαλεμε.

Μάλιστα, στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Μανώλη Ντουντουλάκη.

Ο κ. Ζέλιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα όμως έχει καταγωγή από τα Χανιά. Εγκαταστάθηκε μόνιμα στο νομό μας προ δεκαετίας και έκτοτε εξασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου.

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Ζέλιος είναι και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας ενώ υπήρξε υποψήφιος στις εκλογές της ΝΟΔΕ Χανίων.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις