Ποιος λέει την αλήθεια σε αυτή την κυβέρνηση;

Κανένα σχόλιο

Ποιον να πιστέψεις; Την Υφυπουργό Παιδείας Μερόπη Τζούφη που λέει ότι δεν υπάρχει καμιά συζήτηση για νέες βάσεις ή τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο που λέει στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας των ΗΠΑ ότι μπορούν να φτιάξουν όπου και όσες βάσεις θέλουν στην Ελλάδα;

Πιο συγκεκριμένα, η Υφυπουργός Παιδείας δήλωσε πως «δεν υπάρχει καμία συζήτηση για νέες Βάσεις. Η Ελλάδα δεν θα γίνει προκεχωρημένο φυλάκιο των ΗΠΑ».

Βεβαίως, πριν από τον Πάνο Καμμένο και άλλα στελέχη της κυβέρνησης έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι υπάρχουν συζητήσεις για νέες βάσεις σε Κάρπαθο και Τυμπάκι ενώ διαρκώς σε δηλώσεις προβαίνει και ο Αμερικάνος πρέσβης.

"Sponsored links"

Λέει κανείς την αλήθεια ή λένε όλοι ψέμματα;

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις