17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Πολάκης: Γιατί πρέπει και γιατί θα νικήσουμε και σήμερα και τον Οκτώβρη

Ημερομηνία:

Επτά και έναν λόγους για επερχόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογικές μάχες το επόμενο διάστημα, απαρίθμησε ο Παύλος Πολάκης, στο προφίλ του στο Facebook. Κλείνοντας, ευχήθηκε «καλό βόλι» στους συντρόφους και συναγωνιστές του.

Ακολουθεί η ανάρτηση του κ. Πολάκη:

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ:

1)Γιατι εμεις εχουμε αρχηγό τον Αλεξη που εγινε με την αξία του ,την τόλμη του και την αποφαςη του λαού πρωθυπουργός και οχι τον Κυριακο που θελει να γινει κληρονομικώ δικαίω χωρις να το αξίζει επειδή τον στηρίζουν ολιγάρχες τραπεζιτες και τα ΜΜΕ τους

2) Γιατι εμεις δεν κλέβουμε ενώ εσεις φάγατε και τα πόμολα και χρεωκοπησατε τη χώρα

3) Γιατι εσεις μας δώσατε μια χώρα σε πτώχευση (και επειδή δεν κλέβουμε ) τη βγάλαμε στο ξέφωτο ,στηρίζοντας τους φτωχούς τους ανασφάλιστους την αγροτιά τη νεολαία ,τη δημόσια υγεία και παιδεία ,την επαναφορά των εργασιακών δικαιωμάτων που κατακρεουργήσετε ,τους συνταξιούχους που πετσοκοψατε .

4) Γιατι εσεις ζούσατε απο τη διαφθορά και κουκουλωνατε υποθέσεις ενώ εμεις τις αποκαλύψαμε και τις στείλαμε ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ που πρεπει να κανει τη δουλειά της…..,

5) Γιατι πρεπει να ολοκληρώσουμε την αλλαγή του πελατειακού και μιζαδορικου κράτους που στήσατε 50 χρονια για να προχωρήσει η ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ προς όφελος των ΠΟΛΛΩΝ

6) Γιατι τα 40 δις που μαζέψαμε με τον κόπο του λαού ειναι το όπλο για την αλλαγή σελίδας της χώρας προς όφελος των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων και οχι λάφυρο για να κάνετε ντιλ με τις 100 οικογένειες που Χρεωκοπησαν την πατρίδα μας για να τα ξαναστειλετε στον παναμα στην Ελβετία στα Καυμαν ως ατομικές περιουσίες .

7) ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 60% ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ ,ΣΤΟΥΣ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!

Αντε καλο βόλι αυριο σύντροφοι και συναγωνιστές ,οι ουρανοί ειναι δικοί μας!!!

ΥΓ υπάρχει κι ένας όγδοος λόγος ….γιατι εμεις περπατούμε σε τέτοιους τόπους και οχι στη δηθενια των σαλονιών της ψευτοαριστειας της “ελίτ”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ