Πολάκης ξαναχτυπά για Novartis – Πώς «φωτογραφίζει» υπουργό που εμπλέκεται στην υπόθεση

Κανένα σχόλιο

Με μια ανάρτηση στο Facebook ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης σχολιάζει  με μύδρους κατά των πολιτικών του αντιπάλων την υπόθεση με τον μάρτυρα της Novartis που προσπάθησε να διαφύγει στο εξωτερικό.

Ο κ. Πολάκης αναφέρεται στο παρελθόν του Νίκου Μανιαδάκη ως συμβούλου υπουργων και γράφει ότι του «έχουν λείψει οι τσιρίδες» φωτογραφίζοντας – χωρις να τον κατονομάζει αυτή τη φορά – τον γνωστό υπουργό υγείας που πολλοί τον έχουν κατηγορήσει και για τις τσιρίδες του…

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

"Sponsored links"

Ο αποστολεας(φωτο1),το μέσο(φωτό 2),ο μεταφορεας(φωτό 3) ,ο προορισμός (φωτό 4-5).Εχει να σχολιάσει κάποιος απο τους υπουργούς των οποίων υπήρξε σύμβουλος ο”μεταφορέας” κάτι;;;;;Εχει πέσει άκρα του τάφου σιωπή ,απο το πρωί σημερα βλέπω!!!!Μουχουν λείψει οι τσιρίδες…..

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις