Πολυτεχνείο: Η Αστυνομία απαγόρευσε στην ΟΛΜΕ να καταθέσει στεφάνι

Κανένα σχόλιο

Μια ακόμα ντροπή προσθέτει στη ντροπή της καθολικής απαγόρευσης των συναθροίσεων, η στάση της αστυνομίας που δεν επέτρεψε στους συνδικαλιστικούς εκπρόσωπους των καθηγητών να καταθέσουν στεφάνι στο χώρο του Πολυτεχνείου.

Στο αστυνομοκρατούμενο Πολυτεχνείου, του οποίου οι πύλες είναι κλειστές αντιπροσωπεία της ΟΛΜΕ θέλησε να καταθέσει στεφάνι στο χώρο της εξέγερσης του 1973 ωστόσο οι αστυνομικές δυνάμεις εμπόδισαν και δεν επέτρεψαν στην αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης ν’ αποτίσει φόρο τιμής.

Ο Ανδρέας Καργόπουλος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΛΜΕ έκανε λόγο για «ντροπή» που προσβάλει το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας. «Έχουμε χρέος απέναντι στους 70.000 συναδέλφους που εκπροσωπούμε και, κυρίως, στους 600.000 μαθητές μας να δώσουμε το παράδειγμα, καταθέτοντας το στεφάνι», συμπλήρωσε.

"Sponsored links"

Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θ. Τσούχλος απαίτησε να ανοίξει η είσοδος για να καταθέσει στεφάνι η ομοσπονδία «για να τιμήσουμε τους ήρωες του Πολυτεχνείου, που θυσιάστηκαν για να έχουμε σήμερα Δημοκρατία».

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις