Που θα ψηφίσουν αύριο οι Σταθάκης, Πολάκης, Βαγιωνάκη, Μπαλωμενάκης

Κανένα σχόλιο

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χανίων ενημέρωσε ότι:

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γ. Σταθάκης θα ψηφίσει στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων (Κουμπές) στις 12.00 και θα περιοδεύσει σε εκλογικά τμήματα της πόλης.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Π. Πολάκης θα ψηφίσει στο Νηπιαγωγείο Σκαλωτής στις 12.00 και θα περιοδεύσει σε εκλογικά τμήματα του Δήμου Σφακίων.

"Sponsored links"

Η Βουλευτής Χανίων κ. Β. Βαγιωνάκη θα ψηφίσει στο Δημοτικό Σχολείο Νέου Χωρίου Αποκορώνου στις 11.00 και θα περιοδεύσει σε εκλογικά τμήματα του Δήμου Αποκορώνου.

Ο Βουλευτής Χανίων κ. Α. Μπαλωμενάκης θα ψηφίσει στο Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας (Δαράτσο) στις 10.00 θα περιοδεύσει σε εκλογικά τμήματα των Δήμων Πλατανιά και  Κισάμου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις