ΠΟΥ: Πότε πρέπει να MHN φοράμε μάσκα

Κανένα σχόλιο

Είναι πλέον αποδεδειγμένο, ότι η χρήση μάσκας στις περισσότερες δραστηριότητές μας εκτός σπιτιού, προστατεύει τόσο τον χρήστη όσο και τους συνανθρώπους του από την μετάδοση της νόσου COVID-19.

Ο κορωνοϊός περιορίζεται από την χρήση μάσκας. Αλλά ο ίδιος ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) έχει βγάλει οδηγία, ότι για τουλάχιστον μία συγκεκριμένη δραστηριότητα, πρέπει να ΜΗΝ φοράμε μάσκα.

Κορωνοϊός: Μην φοράτε μάσκα όταν ασκείστε/γυμνάζεστε λέει ο Π.Ο.Υ.

"Sponsored links"

Στην σχετική του οδηγία ο Π.Ο.Υ. αναφέρει:

Οι άνθρωποι πρέπει να ΜΗΝ φορούν μάσκες κατά την άσκηση, καθώς οι μάσκες μπορεί να μειώσουν την ικανότητα να αναπνέουν άνετα.

Ο ιδρώτας μπορεί να κάνει τη μάσκα να υγρανθεί πιο γρήγορα, γεγονός που καθιστά δύσκολη την αναπνοή και προωθεί την ανάπτυξη μικροοργανισμών. Το σημαντικό προληπτικό μέτρο κατά τη διάρκεια της άσκησης είναι η διατήρηση της φυσικής απόστασης τουλάχιστον ενός μέτρου από τους άλλους.

Πηγή: who.int

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις