Που ψηφίζουν Παπαδογιάννης – Σημαντηράκης

Κανένα σχόλιο

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι να ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία που θα κρίνει ποιος θα είναι ο Δήμαρχος Χανίων για τα επόμενα χρόνια.

Οι επικεφαλείς των συνδυασμών που θα διεκδικήσουν τη δημαρχία ψηφίζουν όπως και όλοι οι υπόλοιποι πολίτες.

Πιο συγκεκριμένα, ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού “Η Απάντηση.. Τα Χανιά μας”, Άρης Παπαδογιάννης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 282 εκλογικό τμήμα (6ο Γυμνάσιο -πρώην 8ο Γυμνάσιο – Οδός Μουντάκη- Αμπεριά), στις 11:15 πμ.

"Sponsored links"

Ενώ ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης θα ψηφίσει στον Άγιο Ιωάννη στο 302 ε.τ. (19ο Δημοτικό, οδός Γεωργακάκη) στις 10 το πρωί.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις