Πού θα ψηφίσουν Αρχοντάκης, Βουρλάκης, Δαμιανάκης, Παπαδογιάννης, Σημανδηράκης

Κανένα σχόλιο

Στις αυριανές εκλογές θα ψηφίσουν και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι. Κάποιοι από αυτούς με δελτία τύπου που απέστειλαν ενημέρωσαν για τα εκλογικά τμήματα όπου θα ψηφίσουν.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων, κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας», θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 11:30 το πρωί, στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων στον Άγιο Ιωάννη.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων, κ. Νίκος Βουρλάκης Νίκος, επικεφαλής του Συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση», θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 12 το μεσημέρι, στο 3ο Γενικό Λύκειο Χανίων.

"Sponsored links"

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων, κ. Ευτύχης Δαμιανάκης επικεφαλής του Συνδυασμού «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά», θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10.30 το πρωί, στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων, στη Χαλέπα (271ο εκλογικό τμήμα).

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων, κ. Άρης Παπαδογιάννης επικεφαλής του Συνδυασμού « Η Απάντηση.. Τα Χανιά μας», θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 11:15 το πρωί, στο 6ο Γυμνάσιο -πρώην 8ο Γυμνάσιο, Οδός Μουντάκη- Αμπεριά.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων, κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης επικεφαλής του Συνδυασμού «Για τα Χανιά», θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 12 το μεσημέρι, στο 19ο Δημοτικό, οδός Γεωργακάκη.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις