Πραγματοποιήθηκε τελικά πορεία στα Χανιά… αλλά στη Νέα Χώρα!: “Αυτές οι μέρες είναι του Αλέξη, εμείς θα πούμε την τελευταία λέξη” | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Τα καλέσματα που δόθηκαν στη δημοσιότητα αφορούσαν πορεία για τα 12 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου με συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεια Δημοτικής Αγοράς. Η συγκέντρωση δέχθηκε την επίθεση της αστυνομίας και διαλύθηκε αφού πρώτα έγιναν 8 προσαγωγές που στη διάρκεια της ημέρας μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Όμως, τελικώς, την “τελευταία λέξη” την είπαν οι διαδηλωτές.

Λίγες ώρες αργότερα πραγματοποιήθηκε μία δεύτερη πορεία, που διέσχισε δρόμους στην γειτονιά της Νέας Χωρας από τη “Συνέλευση Αλληλεγγύης στην Rosa Nera”.

"Sponsored links"

Οι διαδηλωτές φορούσαν μάσκες ενω τα συνθήματα που κυριάρχησαν αφορούσαν τόσο την υγειονομική κρίση και τις ευθύνες της κυβέρνησης, τη χρήση της αστυνομίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά και τον Αλέξη Γρηγορόπουλο που σα σήμερα δολοφονήθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στον λογαριασμό του Samy Alexandridis ακούστηκαν τα εξής συνθήματα:

  • Κάθε μέρα 100 νεκροί, αυτό θέλει να κρύψει η καταστολή!
  • Στα νοσοκομεία το πένθος (και το μίσος μεγαλώνει), υπουργοί φασίστες, δολοφόνοι.
  • Αυτοί που δυαλύσαν τα νοσοκομεία, βγάλανε στους δρόμους την αστυνομία.
  • Αυτές οι μέρες είναι του Αλέξη, εμείς θα πούμε την τελευταία λέξη.

Δείτε φωτογραφίες:

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις