Προαιρετικό rapid test στους εκπαιδευτικούς των Χανίων που μετακινήθηκαν σε περιοχές με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο

Κανένα σχόλιο

Στο πλαίσιο της πρόληψης του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, αλλά και του ενδιαφέροντος για την ασφάλεια των εκπαιδευτικών και μαθητών των σχολικών μας μονάδων, ενόψει της δια ζώσης λειτουργίας τους, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων σε συνεργασία με τις κινητές μονάδες υγείας του ΕΟΔΥ Χανίων, οργανώνουν την υλοποίηση τεστ COVID-19 στον αύλειο χώρο του ΙΚΑ Χανίων, στα isobox, την Παρασκευή 8/1/2021 από 09:00-13:00.

Η διαδικασία αφορά μόνο τους/τις εκπαιδευτικούς που μετακινήθηκαν σε περιοχές με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο (το τεστ είναι προαιρετικό).

Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες και Προϊστάμενοι/ες, μετά από συνεννόηση με τους εκπαιδευτικούς, να συμπληρώσουν στην παρακάτω φόρμα τον αριθμό των συναδέλφων, οι οποίοι οικειοθελώς προτίθενται να συμμετάσχουν:

"Sponsored links"

https://forms.gle/TwzGTDK4ndgmj2Ma6

Δεν απαιτείται οποιαδήποτε άλλη ενέργεια.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις