Προανακριτική Novartis: Αποχώρησε το ΚΚΕ από την επιτροπή

Κανένα σχόλιο

Να αποχωρήσει από την προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής για τη Novartis, αποφάσει το KKE, υπογραμμίζοντας πως θα επανεξετάσει τη στάση του αν αλλάξουν τα δεδομένα στη διαδικασία.

Από την κοινοβουλευτική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση Novartis αποχώρησε το ΚΚΕ, καθώς, όπως σημειώνει «δεν νομιμοποιεί τις κουκούλες».

Σύμφωνα, με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, Ο εισηγητής Νίκος Καραθανασόπουλος, σημείωσε πως το ΚΚΕ θα επανεξετάσει τη στάση του αν αλλάξουν τα δεδομένα, δηλαδή αρθεί το καθεστώς προστασίας.

"Sponsored links"

«Από την αρχή (σ.σ. το ΚΚΕ) ανέδειξε την ανάγκη να εξετασθούν όλα τα στοιχεία και οι μάρτυρες, ιδίως οι ανώνυμοι, οι λεγόμενοι “προστατευόμενοι”, που είναι πλέον ουσιώδεις μάρτυρες της υπόθεσης. Να εξετασθούν χωρίς κουκούλα, με την φυσική τους παρουσία, χωρίς αλλοίωση των χαρακτηριστικών τους και με πλήρη γνωστοποίηση των στοιχείων τους», αναφέρει η ΚΟ του ΚΚΕ και προσθέτει: «Τόσο με ευθύνη της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ όσο και με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ, οι μάρτυρες αυτοί θα εξετασθούν κάτω από συνθήκες που δεν επιτρέπουν την ουσιαστική εξέτασή τους, δηλαδή χωρίς τη φυσική τους παρουσία, με αλλοίωση των χαρακτηριστικών τους και χωρίς γνωστοποίηση των στοιχείων τους».

Στη συνέχεια σημειώνει πως η στάση της ΝΔ, του ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ παρεμποδίζει την ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης και «κουκουλώνει» το «σκάνδαλο Novartis»,

Υπογραμμίζει τέλος, πως το κόμμα θα επανεξετάσει τη στάση του αν αλλάξουν τα δεδομένα.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις